STYLE ET COMFORT

Geef uw woning extra sfeer

gordijnen foto 1

Gordijnen zorgen voor een intieme uitstraling in uw kamer en ze dempen bovendien het geluid. Breng dus ook extra sfeer in uw woning met de prachtige gordijnen van Style et Comfort. Wij leveren bovendien bijpassende gordijnroedes in verschillende designs, materiaalsoorten en kleuruitvoeringen. En gaat u echt voor een bijzonder resultaat dan zorgen de gordijnkwasten, galonnen en spitzen voor de ultieme finishing touch

Maak uw keuze uit onze kwaliteitsmerken: Wij doen geen concessies aan de kwaliteit. Daarom selecteerden we voor u de beste kwaliteitsmerken, zoals:

Ado

Silvera

Kravet

House of Happiness

Holland Haag

Unland

Speciale wensen? Kies voor maatwerk van het Style et Comfort-atelier

Hebt u speciale wensen, of vindt u in de brochures toch niet wat u zoekt? In ons naaiatelier bedenken, ontwerpen maken wij precies de gordijnen van uw wensen. Handgemaakte gordijnen zijn echt prachtig en ze gaan een leven lang mee.

Alleen door het arbeidsintensieve handwerk bereiken we het gewenste resultaat

Door onze technische vaardigheden in combinatie met jarenlange ervaring kunnen we nauwkeurig inschatten hoe het eindresultaat wordt. Ook vergeten we niet om het extra gewicht van kwasten of galonnen mee te rekenen. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat de gordijnen soepel vallen.

In het naaiatelier van Style et Comfort kunt u terecht voor:

<