Style et comfort-team: ervaren interieurspecialist sinds 1937

 

Marth en Stefan Gruber zijn de gezichten achter Style et Comfort. Maths vader begon in 1937 een meubelstoffeerderij. In 1979 namen wij de zaak over en de woonwinkel werd vernieuwd en uitgebreid door ons te richten op de complete woninginrichting, inclusief gordijnen, vloerbedekking en zonwering.

Persoonlijke aanpak is onmisbaar Maar één ding is onveranderd. Bij Style et Confort draait het nog steeds om de persoonlijke aanpak. Het persoonlijke contact en de vertrouwensband met de klanten is voor ons onmisbaar. Voor sommige families hebben we al meer dan 20 huizen ingericht. Daarbij overstijgen we vaak vier generaties. Het is mooi als een overgrootmoeder weer bij ons terugkomt om de aanpak van een babykamer te bespreken.

We willen uw interieurwensen overtreffen

Het is heel belangrijk om precies aan te voelen wat de klant wil. Als mensen onze winkel instappen gaan we uitgebreid in gesprek. We nemen alle tijd en gaan ook nog bij hen thuis op bezoek. Om de sfeer te proeven, maar natuurlijk meten we ook nauwkeurig alle maten op.   Als we nadien het uitgewerkte plan presenteren, zijn klanten vaak verrast. We tonen alternatieve mogelijkheden. We hebben daar een goed gevoel voor. Het is ons zesde zintuig.

Ervaar onze uitstekende service

Service is voor ons vanzelfsprekend. Het is zelfs één van de redenen waarom we de crisis zo goed hebben overleefd. Niets is ons te gek en daarom komen klanten weer graag bij terug.

Enkele voorbeelden:

  • gordijnen wassen, desgewenst inclusief afpakken en ophangen.
  • gratis opmeten van de maten bij u thuis
  • advies: uitgebreide uitleg over voor- en nadelen van materialen
  • kleuradvies
  • meubel herbekleden? We komen uw fauteuil of bankstel halen en brengen

Erkend leerbedrijf

We zijn trots op ons mooie vak. Onze kennis en ervaring op het gebied van woninginrichting en het herbekleden van meubels geven we graag door aan de volgende generatie. We zijn een erkend leerbedrijf en daardoor wordt het Style et Comfort-team regelmatig versterkt door leerlingen van de vakopleiding ‘Woning en meubelstoffering’ in Utrecht.