STYLE ET COMFORT

Wij herbekleden alle meubels

Meubels herbekleden: gun uw favoriete meubelstuk een tweede leven

Is uw favoriete meubelstuk of tijdloze designklassieker toe aan een opfrisbeurt? Laat uw meubel herbekleden door Style et Comfort. Na de behandeling door een van onze twee ervaren meubelstoffeerders bent u klaar om weer vele jaren comfortabel te relaxen in uw gekoesterde zitmeubel.

Wij herbekleden alle meubels, zoals:

  • eetkamerstoelen
  • fauteuils
  • bankstellen
  • boxsprings
  • bedhoofden en voetborden
  • meubels voor uw boot- of caravan
  • loungekussens.

Style et comfort bewijst tijdloze kracht van ambachtelijk handwerk

Style et Comfort beheerst vertrouwde ambachtelijke technieken, die u in de regio nog maar zelden tegenkomt. Alles is handwerk. Denk aan de toepassing van vederkernen, veerkorven, en koppelwerk.

Die technieken passen we bijvoorbeeld toe in oude koetsen, maar ook voor het Miljoenenlijntje, de toeristische spoorverbinding in Zuid-Limburg, hebben we vijf oude treinwagons opnieuw gestoffeerd.

 

De kwaliteit van de afwerking is ongeëvenaard

Maar ook particulieren herontdekken de kracht van het ambacht. En terecht. De kwaliteit van de afwerking is ongeëvenaard, met bijvoorbeeld ook speciale aandacht voor vering, een stevig binnenwerk, combinaties van verschillende meubelstoffen, passende hoezen en bijzondere kleuren en designs.


Meubelstoffen: maak een keuze uit onze kwaliteitsmerken:

 

Meubelstoffen: maak een keuze uit onze kwaliteitsmerken

We doen geen concessies aan de kwaliteit. Ons assortiment meubelstoffen omvat de volgende merken. Uiteraard helpen we u graag bij het maken uw keuze.

Saum & Viebahn

Buvatex, Kravet

Silvera

Keymer

Kupferroth

Switch

Rob Viool

Extra service: ophalen en weer afleveren van meubels

Ook bij het herbekleden van uw meubels, kunt u vertrouwen op onze vertrouwde service. Uiteraard adviseren we u graag welke mogelijkheden er zijn om uw meubelstuk opnieuw te bekleden. Bent u niet in staat om uw bankstel, stoel, fauteuil te brengen? Geen probleem. Wij komen het meubel graag ophalen.