STYLE ET COMFORT

Voor een interieur waar u zich meteen thuis voelt

Style et Comfort: Voor een interieur waar u zich meteen thuis voelt

Zoekt u een interieur dat precies bij u past? Dan bent u bij Style et Comfort in de Bleijerheidestraat in Kerkrade op het juiste adres voor de complete woning- en projectinrichting.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij u optimaal begeleiden bij uw keuze uit onze mooie collectie gordijnen, vloerbedekking, zonwering en woonaccessoires. Wij profileren ons met een eigen meubelstoffeerderij en naaiatelier waarmee we nauwkeurig maatwerk leveren en bijzondere wensen kunnen inbrengen in de uitvoering.

Uitstekend bereikbaar, gratis parkeren om de hoek

Style et Comfort is gevestigd in een hoekpand aan de Bleijerheidestraat in Kerkrade. We zijn uitstekend bereikbaar. Op loopafstand van de winkel zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Ontdek de voordelen van ons naaiatelier:

Wilt u gordijnen, afgewerkt met bijzondere randjes, sierstiksels en zwierige draperieën? Zoekt u voor de babykamer nog een bijzonder sprookjesachtig hemeltje voor wiegje of bedje met passende dekentje, dekbedje en raamdecoratie gordijnen? Alleen met het vakkundige handwerk in ons naaiatelier bereiken we het gewenste resultaat. Door onze technische vaardigheden in combinatie met jarenlange ervaring kunnen wij een optimaal product als eindresultaat leveren. Ook vergeten wij niet om het extra gewicht van kwasten of galonnen mee te rekenen. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat de gordijnen en decoraties perfect passen.

In het naaiatelier van style et Comfort kunt u terecht voor:

  • gordijnen (vouwgordijnen, panelen), desgewenst inclusief kwasten, galonnen, en satijnband
  • gewatteerde- en ongewatteerde bedspreien
  • beddengoed
  • sier- en stoelkussentjes